A Janegal vállalatot Ing. Ján Galvánek alapította 1992. szeptember 17-én. A vállalat fő tevékenysége takarításhoz használt textilek gyártása volt. 1992 és 2000 között a társaság vezető pozíciót ért el a szlovák piacon, amely további dinamikus növekedését tette lehetővé.

2000-ben a vállalat egyéni vállalkozásból Janegal Kft-vé alakult. 2003 óta a Janegal Kft. tevékenységét az ipari tisztító szerszámok és berendezések több európai országból történő behozatalára és forgalmazására is kiterjesztette.

2010 óta:

  • akarításhoz használt kiegészítők és eszközök legszélesebb kínálatát kínáljuk a Szlovák Köztársaságban.
  • Versenyképes termékeinket Európa és Ázsia több mint 80 gyártójától szerezzük be.
  • A közeli országokba saját Janegal címkével ellátott termékeinket exportáljuk
  • A választék kiteljesítése érdekében más vállalatok címkéjével ellátott termékeket is importálunk és forgalmazunk Szlovákiában.

Saját és importált termékeinket márkanevünkkel, és más vállalatok címkéivel ellátva is megtalálja a kiskereskedelmi láncok és nagykereskedők üzleteiben, valamint csomagolás vagy márkanév nélkül ipari nagykereskedőknél, katonai, orvosi létesítményekben és takarítócégeknél.

Vállalatunk több mint 10 éve működik együtt a Szlovák Védelmi Minisztériummal takarító textíliák rendelkezésre bocsátásával sürgősségi helyzetekben.

A társaság saját tulajdonú, körülbelül 8000 m2-es földterületen található, 4000 m2 raktárral és 6000 raklap kapacitással.

Célunk, hogy a tisztítóeszközök és berendezések gyártása, behozatala és forgalmazása terén előrehaladva rendszeres és új partnereinknek is maximális megbízhatóságot, stabil minőséget, szabványokat felülmúló, minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítsunk, és bővítsük a „Janegal” márka termékeinek exportálását Európa-szerte.